Nieuwe eigenaren Grand Café de Waker

  Posted on   by   No comments

Met ingang van 1 januari zal Grand Café de Waker overgenomen worden. Na 6 jaar vindt Tobias Saenen, de huidige eigenaar van de Waker, het tijd worden om het stokje over te dragen. Na fantastische jaren met vele hoogtepunten heeft Saenen besloten de Waker over te dragen aan Guus Paalvast en Thijs Boskamp.

Guus en Thijs organiseren meerdere succesvolle evenementen zoals Het Filmfestival Maassluis en Waterwegpop – blijven dat doen –  en zijn vooral voornemens om van de Waker een nog groter succes te maken dan het al is.

“Tobias heeft echt iets opgebouwd, dat willen we in ere houden en verder verstevigen” aldus Boskamp en Paalvast, die met lof over Saenen spreken. “Hij zal altijd de oprichter zijn en blijven, wij moeten zijn harde werken nog maar zien te overtreffen”.

Tobias wil samen met zijn vriendin Lisa en hun kersverse dochter eerst gaan genieten van het gezinsleven en zegt de horeca voorlopig vaarwel.

“Natuurlijk doet het van binnen wel pijn om te stoppen, het is tenslotte wel mijn geesteskindje waar ik afstand van doe”, aldus een ietwat emotionele Saenen, “maar ik zie de toekomst van De Waker met Thijs en Guus positief in en verwacht dat zij het naar een volgend niveau zullen brengen”.

Guus en Thijs zullen per 1 januari officieel starten, maar zullen voor die tijd ongetwijfeld al met regelmaat te zien zijn in de Waker. Het Stadshart Maassluis wenst ze veel succes!

Categories: Nieuws

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *