Ervaar Maassluis Pas

De Ervaar Maassluis Pas is het loyaliteitssysteem van Maassluis en de vervanger van de bekende Binnenloper. Een Ervaar Maassluis Pas-houder spaart punten bij deelnemende winkeliers en kan ze daar ook weer uitgeven. De deelnemers zijn te herkennen aan hun Ervaar Maassluis Pas-raamsticker.

Hoe werkt het?

  • Je koopt een pas bij een deelnemende winkel voor € 2,50
  • Huidige Binnenloper-pashouders kunnen hun pas gratis omwisselen
  • Bij iedere bestede euro ontvangt de Ervaar Maassluis Pas-houder 1 punt
  • Een punt is 1 cent waard
  • De Ervaar Maassluis Pas-houder kan punten inwisselen bij aankopen of speciale acties*
  • Punten kunnen ook cadeau worden gegeven

*Punten zijn niet inwisselbaar tegen contant geld

De Ervaar Maassluis Pas heeft een eigen app, die kan een Ervaar Maassluis Pas-houder gratis downloaden in de App Store & Google Play Store. De pas kan dan thuis blijven en met de app blijf je makkelijk op de hoogte van de acties.

Waar kan ik de spaarpas krijgen?

De spaarpas is voorlopig alleen verkrijgbaar bij Ervaar Maassluis Info. Komende tijd is de pas ook verkrijgbaar bij diverse winkeliers. Zodra je een spaarpas in bezit hebt, moet je je registreren voordat je gebruik kunt maken van de pas. Registreren kan via het registratieformulier op deze website.

Mocht dit niet lukken, kunt u terecht bij Ervaar Maassluis Info gelegen aan de Nieuwstraat 2 te Maassluis. U kunt ook telefonisch contact opnemen op nummer: 010-3112275.

Pas verloren?

Laat jouw pas dan direct blokkeren door te bellen met 010-3112275. Of stuur een mail naar welkom@ervaarmaassluis.nl met jouw voornaam, achternaam en geboortedatum. Nadat de pas is geblokkeerd, is deze pas niet meer bruikbaar. Een nieuwe pas kan je vervolgens bij Ervaar Maassluis Info ophalen. De kosten van een nieuwe pas zijn €2,50.