De Verrijking – Edelstenen Experts & Therapie

  Posted on   by   No comments

Leonieke en Cees verdiepen zich al hun hele leven in het afstemmen op de energie van anderen. Met veel plezier begeleiden zij jou in de winkel naar een passende edelsteen, of edelstenenset die jou op dit moment kan helpen bij je ontwikkeling of groeiproces.

Naast edelstenen verkopen wij, kaartensets, prachtige handgemaakte sjaals uit India, buideltjes, klankschalen, auraspray’s en nog veel meer prachtige en passende producten.

Expertise

Leonieke en Cees delen graag hun expertise met je in workshops. Leonieke is tevens werkzaam als Transformatie Coach en werkt zowel 1-op-1  als in groepsgewijs met haar klanten. De doelstelling is persoonlijke groei, bewustzijn en ontwikkeling. Om je ware zelf te herontdekken zodat een leuker en lichter leven op je pad komt. Voor meer informatie over coach mogelijkheden verwijzen we je graag naar praktijkdeverrijking.nl

Wij bieden je de mogelijkheid om de energie van onze edelstenen te laten voelen in onze winkel in Maassluis. Je krijgt dus de mogelijkheid om bij ons de sfeer te proeven en onze uitgebreide collectie van meer dan 200 steensoorten in de winkel te bezichtigen.

 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *