Voorjaarsfair

Op zaterdag 26 mei vindt voor de zevende keer de Voorjaarsfair plaats! Een gezellig zomers evenement in het sfeervolle en historische Stadshart van Maassluis. Lokale winkeliers zetten de mooiste zomerartikelen in de spotlights en hebben op die dag leuke acties en aanbiedingen. In het Stadshart zijn vele kramen en activiteiten te vinden.

In de vlieten van het Stadshart zijn ook leuke activiteiten. Kinderen kunnen varen in Aquabootjes en om 13:00 uur start de Duckrace! 5000 eendjes gaan met elkaar de strijd aan voor de eerste plek. Voor deze wedstrijd zijn prachtige prijzen beschikbaar gesteld.

De kinderen kunnen niet alleen varen, maar ook knuffelen met dieren van de kinderboerderij, springen op de springkussens, paardrijden, hun haren laten vlechten of zich prachtig laten schminken.

De Markt is ingericht als foodplein. Hier kunnen bezoekers hapjes direct opeten of meenemen. Denk aan verse oesters en heerlijke hammen van Oystersandmore en burgers van Bavette Greenegg Trailer.
Ook kunnen bezoekers hun dorst lessen op 1 van de vele terrasjes, een ijsje scoren of poffertjes eten.

Ook aan de muziek is gedacht; de band Croovy People spelen dance-classics, disco en pop-covers en swingen de pan uit. De festivaltent waar de band optreedt staat op de Markt. Vanaf 17:00 uur zorgt Grand Café de Waker voor livemuziek in de tent.

Een evenement voor jong & oud, wat je eigenlijk niet mag missen!

Benieuwd hoe het er vorig jaar uitzag? Bekijk de aftermovie!

 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *