Kunstroute 2019

In het weekend van 13 en 14 april vindt de 20e editie van de Kunstroute Maassluis plaats. U kunt dan het werk van meer dan 50 Maassluise Kunstenaars, gastkunstenaars en verenigingen komen bewonderen in het Stadshart Maassluis.

Naast dat er diverse werken worden tentoongesteld, willen wij als Stadshart Maassluis graag bijdragen aan de sfeer! Op de Markt zullen er een aantal kramen staan, lopen er muzikanten rond die zullen zorgen voor een muzikale bijdrage en kan er zelf ook geschilderd worden! Er hangen diverse schilderdoeken met kwasten en tubes verf in het historische stadshart, zodat ook bezoekers hun creativiteit kunnen laten zien.

Ook aan de kleintjes is gedacht, want kunst is voor iedereen! In diverse winkels kunnen kinderen een deelnameformulier ophalen. De bedoeling is dat er een mooi, bestaand kunstwerk wordt uitgekozen en deze zo goed mogelijk wordt nagemaakt! Het gemaakte kunstwerk moet uiterlijk op 13 april voor 17:00 uur worden ingeleverd bij Tofff by Peet, in de Nieuwstraat 22. Belangrijk is dat het kunstwerknummer, de winkel waarin het kunstwerk hangt, de leeftijd, naam en telefoonnummer worden genoteerd. Zo kunnen eventuele winnaars op de hoogte worden gesteld. Er zijn diverse leuke prijzen te winnen, dus zeker de moeite waard! We zien u graag op 13 en 14 april.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *