Kerstmarkt

Terwijl 2019 ten einde loopt en de temperatuur daalt wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe editie van de inmiddels vertrouwde kerstmarkt. Deze succesformule zal dit jaar al weer voor de 11e keer plaats vinden in de huidige vorm en wel op zondag 15 december! Verantwoordelijk voor de organisatie is een enthousiaste en daadkrachtige werkgroep bestaande uit (oud)ondernemers en ambassadeurs van het stadshart. Kerstmis is een feest van tradities, één van die tradities is de jaarlijks terugkerende kerstmarkt in het stadshart van Maassluis.

Uniek in de regio

Traditiegetrouw vindt de kerstmarkt plaats op de één-na-laatste zondag voor Kerst.
Waan u in de tijd van Charles Dickens met ruim 100 “Dickens” figuranten, laat u verrassen door kleine sketches of neem een kijkje bij toneelbakkerij “In de Soete Suikerbol” – Wip 3. Slenter langs de ruim 100 kramen of koop uw kerstcadeaus bij één van de speciaalzaken die het stadshart rijk is. Tijdens deze kerstmarkt zijn er optredens van koren, modeshows en straattheater.
De bezoekersaantallen blijven stijgen, en zelfs bezoekers van buiten de regio komen graag meegenieten van de unieke sfeer die het historisch stadshart van Maassluis biedt.

Kerstmarkt 2019

Ook de editie van 2019 belooft weer iets moois te worden. Net als voorgaande jaren wordt eraan gewerkt om alle generaties te bekoren, kerstmis is tenslotte een feest van samenzijn; jong en oud. Er rijden ook dit jaar diverse taxibusjes heen- en weer tussen verschillende ouderencomplexen, zodat ook de oudere generatie kan genieten van de gezelligheid die de kerstmarkt te bieden heeft. Speciaal voor deze oudere generatie is er een koffietafel georganiseerd in de zalen van de Immanuëlkerk.

Dit jaar zijn er o.a. optredens van het Charles Dickens ensemble, Het Spoorkoor en is er een er prachtige afsluiter aan Zuidvliet.
Geen parkeerstress, naast drie gratis parkeerplaatsen rijdt er vanaf de parkeerplaats aan de Sportlaan een gratis pendel bus heen- en weer. Volg daarvoor de aangegeven parkeerroute vanaf de rotonde aan de Laan 1940-1945/Vermeerlaan.

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *